CITROËN C5 XTR
NYHETER I 2015
 
 

Citroën C5 & C5 Tourer

 

Høsten 2015 rullet CITROËN C5 ut på veien i sin nye XTR-versjon (både i berline og break)
Nye motorvarianter, dydige og effektive med BlueHDi 150 S&S BVM6 og BlueHDi 180 S&S EAT6.


I den anledning profiterer begge modellene på evolusjonen innen stil og teknologi. Med mer enn 410 000 solgte eksemplarer siden deres lansering, fortsetter disse to landeveiskrusere å vinne frem både i attraktivietet og i ydelser.

CITROËN C5 XTR profiterer på en selvsikker stil, en komfort utenom det vanlige, og en norm-settende referanse for oppførsel på veien, takket være hjulopphenget Hydractive III+

Kjent for sin eksepsjonelle komfort, ser de to elegante og dymaniske siluettene sitt produktspekter utvidet med :

- de nye motorene BlueHDi 150 S&S BVM6 et BlueHDi 180 S&S EAT6. De kommersialiseres på alle utstyrsvariantene, og de utviser meget lavt drivstofforbruk og utslippsnivå for CO2, som setter veritable referanser i sitt segment. En ærbødig adferd er forsterket med en ny 6-trinns automat-kasse EAT6.

- nye stil-elementer : nye felger som forsterker elegansen og særpreget på sine modeller. Nye legeringer i 17 tommers felger på Gris Anthra i Confort-utførelsen, mens Hydractive Exclusive har fått nye legeringer i 18 tommers felger Atlantique på C5 og Caspienne på C5 Tourer. Når det gjelder karrosserifarvene, er paletten komplettert med den elegante farven Brun Moka.

- brukervennlig teknologi hvor C5 XTR nyter godt av de siste teknologiske og brukervennlige utviklinger, som skjerm tactile 7’’ med 3D og USB, handsfri telefon og komputer for bilens parametere.