CITROËN C5 & C5 TOURER
NYHETER I 2015
 
 

Citroën C5 & C5 Tourer

 

Sommeren 2015 ruller CITROËN C5 & C5 Tourer ut på veien med sine nye motorvarianter, dydige og effektive med BlueHDi 150 S&S BVM6 og BlueHDi 180 S&S EAT6.

I den anledning profiterer begge modellene på evolusjonen innen stil og teknologi. Med mer enn 410 000 solgte eksemplarer siden deres lansering, fortsetter disse to landeveiskrusere å vinne frem både i attraktivietet og i ydelser.

CITROËN C5 og C5 Tourer profiterer på en selvsikker stil, en komfort utenom det vanlige, og en norm-settende referanse for oppførsel på veien, takket være hjulopphenget Hydractive III+

Kjent for sin eksepsjonelle komfort, ser de to elegante og dymaniske siluettene sitt produktspekter utvidet med :

- de nye motorene BlueHDi 150 S&S BVM6 et BlueHDi 180 S&S EAT6. De kommersialiseres på alle utstyrsvariantene, og de utviser meget lavt drivstofforbruk og utslippsnivå for CO2, som setter veritable referanser i sitt segment. En ærbødig adferd er forsterket med en ny 6-trinns automat-kasse EAT6.

- nye stil-elementer : nye felger som forsterker elegansen og særpreget på sine modeller. Nye legeringer i 17 tommers felger på Gris Anthra i Confort-utførelsen, mens Hydractive Exclusive har fått nye legeringer i 18 tommers felger Atlantique på C5 og Caspienne på C5 Tourer. Når det gjelder karrosserifarvene, er paletten komplettert med den elegante farven Brun Moka.

- brukervennlig teknologi hvor C5 og C5 Tourer nyter godt av de siste teknologiske og brukervennlige utviklinger, som skjerm tactile 7’’ med 3D og USB, handsfri telefon og komputer for bilens parametere.