C6

 


Citroëns flaggskib!

C6 har hydraulisk fjæring som sine forgjengere (Hydractive III+).

Autoco Bærum har flere meget godt fornøyde kunder med C6 og yter god service på denne modellen, som i teknisk sammenheng har store fellestrekk med C5.

PDF-dokumenter:
Tekniske spesifikasjoner

Linker:
-

 

Citroën C6 - en bil utenom det vanlige
Med sin nyskapende fremtoning fullfører Citroën C6 sammensmeltningen av den kvikke energien til en kupé, fremhevet av dører uten ramme, og det staselige utseendet til en limousin, fremhevet av uttrykket for behersket kraft som de 18 tommers hjulfelgene vitner om.

En særlig nyskapende funksjon, som kan slås av og på, er en skjerm i hodehøyde som lar bilføreren se et virtuelt bilde i sitt synsfelt nede på frontruten, og gir føreren den mest vesentlige informasjonen for kjøringen (hastighet, navigering, advarsler). Tidstapet for tilpasning av synet mellom avlesning og kjøreoppmerksomhet blir dermed redusert til det halve og bilførerens blikk forlater ikke kjørebanen et eneste øyeblikk.

Et datastyrt dashbord gjør det mulig for føreren hele tiden å holde seg orientert om forskjellig informasjon (gjenværende distanse før påfyll av drivstoff, tilbakelagt avstand, gjennomsnittlig og løpende drivstofforbruk, gjennomsnittsfart). For øvrig gis varsel om funksjonsforstyrrelser ved hjelp av meldinger eller lysblink.

Systemet NaviDrive som er fullstendig integrert i den sentrale delen av dashbordet til Citroën C6, styrer alt audioutstyr, så vel som handsfree GSM telefon og GPS navigering med stemmestyring, i interaktiv samhandling med bilføreren via en stor 7 tommers flerfunksjonell fargeskjerm i 16/9 format.

Assistansesystemet for parkering foran og bak gir signaler om hindringer, både med lydsignaler gjennom høyttalerne og ved visuell indikasjon på den flerfunksjonelle fargeskjermen.

De elektriske justerbare forsetene, med lett tilgjengelige innstillingsknapper i dørpanelet, gjør det mulig å lagre seteinnstillinger for to forskjellige brukere. Sittekomforten reguleres ved hjelp av fem innstillingskategorier: lengde, høyde, setehelning, ryggstøhelning og korsryggstøtte.


 
   

til toppen