CITROËN GARANTIER
NYBIL - LAKK - RUST - VEIHJELP - UTVIDET - BRUKTBIL
 

Informasjon om garantier som gjelder ved kjøp av biler og deler hos Citroën.

Nybil garanti
Citroën tilbyr 5 år/100 000 km garanti avhengig av hva som inntreffer først. Dette gjelder modeller kjøpt og 1. gangsregistert i Norge f.o.m. 01.01.2011

Denne garantien gis i tillegg til til kjøpers rett til reklamasjon for skjulte feil og mangler i henhold til Kjøpsloven/Forbrukerkjøpsloven. I forbrukerkjøp er reklamasjonsfristen efter forbrukerkjøpsloven fem år.
Lakk garanti
For personbiler gis 3 års lakkgarantii tillegg til nybilgarantien og omfatter gratis reparasjon av deler som har feil i lakkens utseende og/eller grunning. Garantien gis fra leveringsdatoen av ny bil og er uten kilometer-begrensning. 2 år for varebiler.

Skader forårsaket av ytre forhold som stensprut etc. dekkes ikke.
Rust garanti
12 års rustgaranti for personbiler og 5år/200 000 km (avhengig av hva som først inntrer) for varebiler.

Citroën garanterer alle nye biler mot gjennomhulling av karosseri og understell som er forårsaket av rust.
Garantien omfatter dog ikke eksosanlegg, felger og forkrommede deler.
Veihjelp
Citroën Veihjelp dekker kostnader for veihjelp på stedet eller for inntauing til Citroën verksted i de 5 første årene (dog inntil 100 000 km) efter kjøp av ny Citroën.
   
Utvidet garanti
For å være på den sikre siden kan du utvide din garanti utover den opprinnelige garantiperioden og dermed få fullt utbytte av Citroëns høye standarder, ekspertise og eksklusive fordeler.
Bruktbil garanti
Efter at nybil garantien utløper, kan videre garanti kjøpes for et moderat beløp. Ta kontakt med din selger hos Autoco Bærum for mer informasjon.