CITROËN SERVICE & VEDLIKEHOLD
SERVICE - KONTROLLER - RÅDGIVNING
 
Citroën service sikrer høyt faglig nivå som optimaliserer bilens levetid og funksjon. Bare Citroën kan vedlikeholde sine modeller med Citroëns sirlighet. Vi gir deg den fremste kompetanse, erfaring og teknologi til å vedlikeholde og justere din bil med omsorg i henhold til dens tekniske karakteristikker.

Avhengig av modell, vil frekvensen for vedlikehold av din Citroën variere. En intens bruk av bilen vil likeledes influere på behovet for vedlikehold. Et periodisk vedlikehold på vårt verksted er således preventivt for å profitere på Citroëns normer og sikrer deg en pålitelig oppfølgning av høy kvalitet.
Service & Vedlikehold

Citroën har utviklet et spesifikt program for å vedlikeholde bilen i henhold til dens alder, tekniske spesifikasjoner, kilometerstand, utstyrs- nivå og bruksfor- hold. Det er viktig at du følger dette programmet.

For lettere å holde kontroll med kostnadene, har Citroën utviklet service- og vedlikeholdskontrakter, "Forfaits Carré", som du med fordel kan benytte.
Les mer

Kontroller

For din sikkerhet og komfort anbefaler vi ulike kontroller av din bil.

Sikkerhetskontroll - for å være på den sikre siden
Kontroll av klimaanlegg - for optimal ytelse
Vinterkontroll - for tryggere kjøring
EU-kontroll - for miljø og sikkerhet
Teknisk Pre-kontroll - under utvikling
Les mer

Rådgivning
Citroën gir deg råd om vedlikehold av din bilen, samt informasjon om systemer som har innvirk- ning på komfort, ytelse og sikkerhet.

Se våre veiledninger for informasjon om teknologien bak karrosseriet i din Citroën.
Les mer