CITROËN SERVICE & VEDLIKEHOLD
KONTROLLER
 
For din sikkerhet og komfort anbefaler vi ulike kontroller av din bil.
Sikkerhet

Sikkerhetskontroll - for å være på den sikre siden
Citroën sørger for at bilen din er sikker. Citroëns spesialister foretar en grundig kontroll av bilen, lager en detaljert rapport og utfører eventuelle nødvendige reparasjoner for å gjøre bilen så sikker som mulig.
Det er kun spesialiserte mekanikere som har lov til å identifisere defekte deler og å holde systemene i perfekt stand.

Vinterkontroll - for tryggere kjøring
Citroën har full kontroll på sikkerheten under farlige kjøreforhold på vinterveier. Våre eksperter kontrollerer hele bilen din for å sørge for at alle deler fungerer som de skal.
Om vinteren kan det være farlige kjøreforhold som regn, sne, kulde, is, frost, osv. For at kjøringen skal være sikker, må bilen være i perfekt stand.

Komfort

Kontroll av klimaanlegg - for optimal ytelse
Citroëns spesialister foretar kontroller av bilens klima anlegg for å sikre perfekt funksjonalitet, at luften filtreres riktig, og at vindus defrosteren fungerer tilfredsstillende.
Klimaanlegget brukes på forskjellige måter gjennom de ulike årstidene. For å oppnå optimal komfort og sikkerhet, må det utføres service på systemet med jevne mellomrom.
Våre spesialister er kvalifiserte til å teste og å kontrollere hver minste detalj i ditt klimaanlegg.


   
Lovpålagt
EU-kontroll - for miljø og sikkerhet
Lovpålagt kontroll annet hvert år for alle biler som er eldre enn 4 år. Kontrollen sier kun noe om miljø og sikkerhet i kontrolløyeblikket. Den omfatter ikke test eller inspeksjon av driftsikkerhet, som motor, drivverk eller clutch.

Les om EU-kontroll
Teknisk
Pre-kontroll
Under utvikling