C42
Sesongen

 

 

 


Citroëns Internasjonale utstillingsvindu

Sommeren 2011 viser C42 utstillingen " A World of Créative Technologie" - en markering av merkets verdier, nemlig kreativitet, dristighet og innovasjon ved hjelp av biler, tjenester og kommunikasjon.

Utstillingens viser bl.a. konsept-bilen "LACOSTE" som et bevis på at Citroën setter en ny standard for biler: I Lacoste har man konsentrert seg om det aller viktigste, uten å gi avkall på kjøreglede og eleganse. Les forøvrig mer om denne bilmodellen under vår side om konsept-biler.

I etagene oppover vitner andre utstilte seriemodeller også om Citroëns kreativitet. Både i DS3 og DS4 finner man stilen, arkitekturen og de raffinerte linjene som er typiske for denne DS-serien.

Teknologien avspeiles bl.a. både i den hel-elektriske modellen CITROËN ZERO, såvel som i CITROÊN C5 med Hydractive fjæringssystem.

Her kommer også den kreative teknologien til uttrykk i fullt monn, ikke bare gjennom de utstilte modellene, men også i en rekke nyskapende tjenester, alt fra holografisk 3D-konfigurator, til den nye Multicity-avdelingen som ble introdusert i mars 2011.

Dristigheten kommer til uttrykk i i 4D-kinoen i Racing-avdelingen, som gir en helt ny og dynamisk opplevelse.

I øverste etage finner man Social Club. I utstillingsomårdet finner man "Citroën et la Création", som skildrer deltagelsen som hovedsponsor for den franske paviljongen for samtidskunst som foregår i Venezia frem til 27. november.

I det hele tatt, C42 er en opplevelse for både store og små!