CITROËNS HISTORIE
LE CONSERVATOIRE CITROËN

 

 

 

 

 

"LE CONSERVATOIRE CITROËN" FORTELLER CITROËNS HISTORIE

Citroëns Conservatoire ligger i Aulnay-sous-Bois like ved Paris og inneholder tusenvis av gjenstander og dokumenter knyttet til Citroëns historie.

Her finner du verdens største samling av Citroën-biler. med mer enn 400 kjøretøyer, et industrielt og kommersielt eventyr som har vart i nesten et århundre. Under metallbjelkene i hovedbygningen er den utrolige bilparken til Le Conservatoire klassifisert efter tiår (fra 1919 til 2000-årene) og efter tema: sport, eventyrtyst. nyttekjøretøy, uvanlige biler, konseptbiler og prototyper - de aller fleste av dem i perfekt stand.

Den andre delen av Le Conservatoire's skattekiste er arkivene. De ligger ved si den av bilsamlingen og opptar nesten en og en halv kilometer med hyller. Dette er en utrolig informasjonskiide hvor du kan finne registre over kjøretøy. skisser og planer fra Citroëns forskningskontorer, plakater, brosjyrer, nyhetsbrev og blader, presseskriv, tekniske dokumenter og stiltegninger.

I arkivene til Citroëns Conservatoire kan du få hjelp til å identifisere en bilmodell ut fra serienummeret for biler produsert i Frankrike fra 1919 til 1990, takket være produksjonsregisire og bilenes dokumenter. Det er også mulig å kjøpe saksdokumenter om et spesielt tema eller presentasjonssett som er uunnværlige for bilentusiaster.

Praktiske opplysninger
Det er mulig å besøke CITROËNs Le Conservatoire under visse betingelser.
Forespørsler om besøk kan rettes til Martine DARBLADE via e-post (martine.darblade@citroen.com)

Adresse:
Conservatoire Citroën
Case Courrier AN 081
André Citroën
BP13
93601 Aulnay-sous-Bois CEDEX

Kontakt- opplysninger:
Telefon: 01 56 50 80 22
E-post: conservatoire@citroen. com

 
Nedlasting:
Katalog over produkter og dokumentasjons-tjenester

Llnk:
Videoer om Citroëns Conservatoire