Racing
LAGENE

 Sébastian Loeb


Daniel Eléna


Sébastien Ogier


Julien Ingrassia


SJÅFØRER OG KARTLESERE AV FØRSTE KLASSE

Citroën Total World Rally Team deltar mod to DS3 WRC med svœrt sterke lag i begge bilene.

Citroën Total World Rally Team er ute efter å hente hjem en syvende verdensmestertittel for konstruktører og stiller med to lag i årets sesong: Sébastien Loeb / Daniel Elena. som jakter på sin attende seier på rad, og Sébastien Ogier / Julien Ingrassia, som har fått fast plass på laget efter at de vant to løp i 2010.

Citroën Racing Technologies deltar også med tre andre Citroen DS3 WRC som blir kjørt av private lag: PetterSolberg, Kimi Raikkonen og Peter van Merksteijn.

Sébastien Loeb

Sébastien Loeb er den mest vinnende sjåføren i hele rallyhistorien. Han innehar rekorder som flest verdensmestertitler, flest seire, flest seire på rad, flest seire i en sesong og flest pall-plasseringer på rad.

Sébastien Loeb elsker bilkjøring og deltok også med stor suksess i billøpet 24 Heures du Mans i 2006, hvor han til slutt endte på andreplass. Loeb er talentfull og jordnær og svært populær i Frankrike.

Daniel Elena

Daniel Elena debuterte som kartleser for Hervé Bernard i Rallye Jeunes FFSA i 1997-sesongen. I Rallye de Sardaigne 2006 tok Daniel Elena sin 25. seier og ble med det den kartleseren med flest seire i FIA's World Rally.

Siden den gang har det bare blitt flere. Elena, som opprinnelig er fra Monaco, følger opp Loebs suksess og er den kartleseren som innehar flest verdensmestertitler og flest seire i rally-VM.

Sébastien Ogier

Sébastien Ogier blé med i Citroën Sport via det franske FFSA-teamet og ble verdensrnester for juniorer i 2008 med en Saxo Super 1600. Han debuterte sesongen 2009 med Citroën Junior Team og ble snart påmeldt i alle løpene. Han kom på pallen for første gang under løpet i Hellas.

I 2010 fortsatte Sébastien Ogier sin positive utvikling i WRC og deltok for andre gang med Citroën Junior Team. Han ble raskt en å regne med i tetkampen og nådde helt til topps i Portugal. I andre halvdel av sesongen deltok han som en del av Citroën Total World Rally Team under løpene på grus. Han tok en ny seier i Japan og endte til slutt opp som nummer fire i verdensrnesterskapet.

Julien Ingrassia

Julien Ingrassia startet sin rallykarriere i 2002 under Critérium des Cévennes. I 2006-sesongen ble han med pà Sébastien Ogiers lag i Equipe Rallye Jeunes FFSA hvor de tok sin aller første seier. I 2008 var juniortittelen allerede sikret. og laget debuterte i rally-VM under Rally Storbritannia.

Fra 2009 ble han med pà Citroën Junior Team. I sin andre sesong tok han sin første seier i løpet i Portugal og deltok senere med Citroën Total World Rally Team i de siste løpene på grus i 2010-sesongen (Finland. Japan, Storbritannia). Han tok sin andre seier i Japan og avsluttet sesongen som tredje beste kartleserer.